PROVES

CURSA SOLIDÀRIA

Cursa de 10 kms. de distància amb un recorregut mixt, amb trams d'asfalt i trams de muntanya, sortint del nostre hospital i en direcció al Parc Forestal de Can Cases (Martorell), fins arribar a Sant Esteve de Sesrovires i tornant, tot en baixada, per Can Amat (Sector SEAT).

La cursa començarà a les 8.30h. i amb un total de 800 participants.


MARXA SOLIDÀRIA


Marxa de 7,6 kms. de distància, aprofitant el recorregut mixt de la cursa, però retallant abans d'arribar a Sant Esteve de Sesrovires.

La marxa començarà a les 08.35h. i amb un total de 200 participants.MARXA SOLIDÀRIA PER A INTERNS/PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

Marxa de distància curta (1 km.) per dins del recinte hospitalari, destinada als interns del propi centre i d'altres centres externs i a totes aquelles persones amb discapacitat intel·lectual, tutelades i amb forces limitacions físiques que impedeixin la seva participació a la marxa de 7,6 kms.

CURSA INFANTIL
Una cursa d´uns 100 metres per a nens i nenes de 0-2 anys i altra de 500 metres per a nens i nenes de 3 a 10 anys amb un límit de 100 participants entre les dues proves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.